De Kracht van Geur - Lifestyle Xperience Skip to content

De Kracht van Geur

Een geur komt zonder kloppen bij je binnen en maakt emoties of herinneringen wakker. Elke geur kan op een bepaald moment in je leven een uitdaging geven of je op een of andere manier raken. Daarom doe je bepaalde geuren in je mengsel: om je te helpen deze uitdagingen aan te gaan en uit je comfortzone te treden, nieuwe stappen te zetten en meer te worden wie je van binnen bent. Wij zijn heel nieuwsgierig geworden van dit verhaal en onze Social Media Reporter Linda is dit eens gaan ervaren...

Logo-Creative-Incense-compact-transparant

Warm en hartelijk word ik ontvangen door Michaël. Hij is de trotse eigenaar van zijn winkel dat is gevestigd op de hoek van de Koopmanstraat op nummer 7. Het is een plaats waar niet alleen je reuk zintuig wordt geprikkeld maar je vindt er ook mooie en met de handgemaakte sieraden. Ook zij er bijzondere stenen en andere snuisterijen.

Michaël vertelt hoe hij ooit zijn baan als glaszetter verloor na een heftig fietsongeluk. Na een lange en pijnlijke revalidatie had hij zijn oorspronkelijke werkzaamheden als ZZP’er hervat, maar lang mocht dat niet zo zijn. Want de crisis sloeg ook voor hem in 2012 genadeloos toe.

 

WhatsApp Image 2020-02-18 at 16.16.13

Hij ging niet bij de pakken neerzitten. In plaats daarvan ging hij zijn gevoel achterna en begon hij in de slaapkamer van zijn ouderlijk huis met het creëren van zelfgemaakte geuren welke hij verkocht aan winkels, sauna’s maar ook aan particulieren.
Om aan de vraag te blijven voorzien opende hij zijn winkel, die nu al weer twee jaar bestaat.

" Geur is emotie" en vanuit die behoefte creëert Michaël op maat afgestemde geuren. Want geur zet een verandering in gang dat kan helpen bij het vinden van een juiste en persoonlijke balans.

Op vrijdag is de winkel gesloten maar u kunt er dan wel terecht voor een privé consult.
Tijdens die persoonlijke sessie laat Michaël zich leiden door intuïtietie en leest hij als het ware zijn klanten.

WhatsApp Image 2020-02-18 at 16.16.13 (2)

Als Ik hem vraag om een toelichting te geven neemt hij mij als voorbeeld en hij vertelt dat ik naast een gevoelsmens ook streng en gecontroleerd ben naar mijzelf toe. Ook zit er hoog in mijn keel een emotie die ik weleens mag gaan loslaten. Bam, die is raak. Zonder daar verder over uit te wijden weet ik exact waar hij het over heeft en heel even ben ik van mijn stuk gebracht. Ik ben namelijk altijd wat sceptisch over alternatieve geneeswijzen en spirualiteit. Maar hier raakt hij bij mij een fijne snaar.
Met deze diagnose adviseert hij mij de geur ' Pray with the Hummingbird' .
De Hummingbird is een vogeltje dat vliegt van bloem naar bloem. Ze proeft als het ware van de nectar. Het is de zoetheid en de adem van het leven. En daar zou ik volgens hem weleens baat bij kunnen hebben.

WhatsApp Image 2020-02-18 at 16.16.12 (2)

Workshop

Deze bijzondere en gepassioneerde persoonlijkheid is samen met zijn vrouw Carry op tweede paasdag te vinden aan Lake7. Carry zal workshops verzorgen zodat mensen kennis kunnen maken met geur en de kracht hiervan. Terwijl Michaël met zijn vijzel voor u een persoonlijke en op maat afgestemde geur zal creëren.

 

Mijn Ervaring

Ik kan niet anders zeggen " komt dat zien, komt dat zien, kom dat ruiken " !
Hij heeft mij overtuigd en ik laat mijn scepsis varen. Voor nu ga ik snuiven aan 'pray with the Hummingbird ' welke ik van hem cadeau heb gekregen.

Kom naar Lifestyle Xperience en start je eigen traditie.

Ontdek de geheimen van deze prachtige locatie en voel de magie van het samenspel tussen zien, doen en beleven!

100% pleziergarantie.

 

Bestel nu je kaarten om teleurstelling te voorkomen.

Vol = echt Vol

Je kunt natuurlijk ook gewoon een toegangsticket kopen bij de entree van het evenement, de prijs is dan €8,25 p.p.
Kinderen tot 12 jaar GRATIS