Over ons - Lifestyle Xperience Skip to content

Over ons

Waarom Lifestyle Xperience op Tweede Pinksterdag?

Het uitje op Tweede Pinksterdag is al jaren een rondje meubelboulevard, een Pinkstermarkt of een Muziek Event.

 

Nieuwe traditie
Wij zochten naar een Event waar het hele gezin zich vermaakt op een prachtige locatie. Wij willen een nieuwe traditie creëren.

Bij een kinderactiviteit is je enige vermaak de glimlach op het gezicht van je kind en een praatje met buurtbewoners.

Bij een Pinkstermarkt loop je over een grote weekmarkt, enorm druk en als je op een terras wilt zitten dan is er vaak geen plaats meer. Dus doe je jezelf tegoed aan een braadworst terwijl je op de hoek van een marktkraam staat. De kinderen hangen aan je broek en willen naar huis.

Een Muziek Event is niet toegankelijk voor kinderen. Tweede Pinksterdag is een dag die je net als veel anderen wil doorbrengen met je gezin.

 

Het kan ook anders

Wij zijn ervan overtuigd dat dit anders kan.

Daarom organiseren wij een Lifestyle Xperience waarin we al deze elementen nét even anders samenvoegen zodat iedereen een perfecte dag beleeft.

Kinderen worden niet ondergelopen en vermaken zich op het Kinderplein. De terrassen zijn groot genoeg zodat je altijd wel een plekje kunt vinden en de muziek is divers, voor ieder wat wils. De vele workshops die aangeboden worden op de diverse pleinen geven extra waarde aan de dag.

We gaan ZIEN, DOEN en BELEVEN!

Zorg dat je erbij bent, dit wil je niet missen.

We hebben instructies gekregen van veiligheidsinstanties daarom is Vol echt Vol.

Om verzekerd te zijn van toegang tot dit nieuwe en nu al populaire Event op Tweede Pinksterdag raden we je aan om snel je kaarten te kopen. Ook leuk om te doen als familie-uitje.

Kinderen tot 12 jaar zijn gratis.

vol = vol