Kom naar Lifestyle Xperience - Lifestyle Xperience Skip to content

Kom naar Lifestyle Xperience

Je hoeft niet jarig te zijn om een feestje te vieren.

ZIEN

1

Wij organiseren het perfecte uitje op Tweede Paasdag. Wij beloven je dat een wandeling over het evenemententerrein je compleet gaat verrassen.

Wat je te zien krijgt is nét even anders dan de geijkte Paasmarkt. Nét even mooier dan de traditionele meubelboulevard, nét even hipper dan de bekende kramen met braadworst en nét even leuker dan een uurtje Paaseieren zoeken.

Kortom, hét perfecte uitje op Tweede Paasdag voor het hele gezin.  

Lifestyle Xperience ligt in een prachtig natuurgebied met een prettige Paassfeer. De stands hebben een bijzonder aanbod met interessante workshops. Dat zie je niet op een traditionele Paasmarkt.

Het terrein is onderverdeeld in verschillende pleinen met ieder een sprankelend thema. Zo is er onder andere een mega Kinderplein, een Gezondheidsplein, een Hip Modeplein en een ongeëvenaard Verrassingsplein. De pleinen barsten van activiteiten en je kunt lekker winkelen bij de mooie stands. Houd hiervoor onze Facebookpagina in de gaten.

Misschien is de leukste activiteit nog wel een drankje op één van de gezellige terrassen waar je naar de diversiteit van mensen kunt kijken.

Laat je verrassen.

DOEN

Wat een fantastisch aanbod van Lake7. Je kunt tijdens de Lifestyle Xperience grátis gebruik maken van alle activiteiten van Lake7!

Ontdek bijvoorbeeld padel, dat is op dit moment de snelst groeiende sport van Nederland. Padel is een combinatie van squash en tennis. Of daag jezelf uit om alle pins om te gooien tijden het bowlen en/of ga de uitdaging aan om je kracht en stabiliteit te tonen tijdens boogschieten. Met goed weer kun je ook het water op met de kano of een zeilbootje.

Houd je niet zo van sporten? Waag dan een dansje tijdens een van de liveoptredens of volg een workshop op een van de vele interessante pleinen.

2

BELEVEN

5

Stel je eens voor: De kinderen zijn enthousiast aan het knutselen op het Kinderplein, jij laat je verwennen op het Schoonheidsplein terwijl je man zich laat verrassen op het Verrassingsplein. Jullie treffen elkaar bij de Beachbar voor een hapje en een drankje en delen enthousiaste verhalen. Je voelt je intens gelukkig terwijl je over het prachtige water kijkt en luistert naar de sfeervolle muziek. Samen bespreken jullie wat nu te gaan doen. In je ooghoeken zie je ineens een prachtig Paasei liggen. En op dat moment realiseer je je dat je een perfect uitje voor Tweede Paasdag hebt gevonden.

Je zult deze dag nog vaak herbeleven.