Deelnemen - Lifestyle Xperience Skip to content

Deelnemen

Ben je een ondernemer? Heb je een aanbod op gebied van Lifestyle?
Dan hebben wij een geweldige nieuwe kans voor je!

Reserveer jouw plek op Lifestyle Xperience, hét leukste uitje op Tweede Pinksterdag voor het hele gezin.

 

Zevenhuizerplas regio Rotterdam

Op een prachtig recreatie eiland aan de Zevenhuizerplas organiseren wij een groot Lifestyle Event zowel binnen als buiten. De tennishal wordt omgetoverd tot een sfeervolle evenementenhal waarin in je jouw look, feel en persoonlijkheid van je bedrijf onder de aandacht kan brengen bij de bezoekers. 

Voor bezoekers van alle leeftijden hebben we een fantastisch aanbod. Een dag die nét even anders is dan de traditionele uitjes op Tweede Pinksterdag.

 

 

foto LAKE7
KIDS

Themapleinen

We verdelen het terrein op in pleinen met ieder een eigen thema. Bijvoorbeeld een Buitenlevenplein, een Modeplein, een Sportplein, een Gezondheidsplein, een Woonplein en een plein waar mannen centraal staan. Elk aanbod op gebied van Lifestyle is welkom.

Uiteraard met muziek een hapje en een drankje voor de optimale sfeer. Lake7 stelt haar deuren open om gratis kennis te maken met diverse sporten.

 

Ben jij erbij?

Lifestyle Xperience is een geweldige manier om je bedrijf onder de aandacht te brengen bij je huidige of potentiële klanten.

Tijdens dit evenement krijg je contact met potentiële klanten, terwijl zij de kans krijgen om de look, feel en persoonlijkheid van je bedrijf te ervaren.

Wil je bekendheid genereren, nieuwe relaties bereiken en je klantenbinding verhogen?

Neem dan deel aan Lifestyle Xperience en zet dit evenement in om jouw bedrijf te promoten.

 

Mogelijkheden

Naast het verkopen van je producten en/of diensten zijn er ook mogelijkheden om workshops of activiteiten aan te bieden. Zo kun je de bezoeker op een interactieve manier kennis laten maken met jouw bedrijf. 

1

Ben je geïnteresseerd om deel te nemen?
Download vrijblijvend de brochure of neem contact met ons op via info@rushevents.nl / 06 10961425

Brochure downloaden

Informatie Standhouders

Magazine